Een patiënt die uw zorginstelling bezoekt, kan meerdere afspraken hebben op één dag. Vaak wordt een consult of behandeling voorafgegaan door een of meerdere aanvullende onderzoeken. Meerdere afspraken binnen dezelfde polikliniek of zelfs bij verschillende poliklinieken (specialismen) tijdens een bezoekdag komen hierdoor geregeld voor.

Het is niet altijd mogelijk aansluitende afspraaktijden in te plannen – vaak tot ergernis van de patiënt – die dit uiten richting uw zorgprofessionals of klachtenfunctionaris. Aangezien heen en weer reizen niet altijd een optie is, betekent dit in de meeste gevallen dat patiënten een (lange) wachttijd hebben en hun tijd moeten zien door te brengen op het poliplein.

Een oplossing die de tevredenheid van de patient en zorgprofessional aanzienlijk zal doen toenemen is de BOOZTR lounge! Een BOOZTR lounge biedt patiënten de mogelijkheid om tussen afspraken comfortabel, met volledige privacy, te rusten en te ontspannen in hun eigen BOOZTR. Smartphones en overige elektronische apparaten kunnen worden opgeladen, waardoor patiënten ook bereikbaar blijven voor u en hun naasten. Handbagage kan veilig worden opgeborgen in de BOOZTR. Patiënten kunnen tijdig voor hun volgende afspraak worden verwezen naar hun afspraak.

BOOZTR lounge voor meer tevreden patienten en zorgprofessionals

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om BOOZTR breed beschikbaar te stellen in uw ziekenhuis voor uw patiënten en begeleiders. Maak uw poliplein uniek en stijlvol middels het plaatsen van onze innovatieve BOOZTRs.

BOOZTR lounge biedt comfort en privacy

Onderscheid u van collega instellingen en zorg nog beter voor patiënten en begeleiders. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met BOOZTR.