Over ons

Als zelfstandig ondernemers werkzaam in de consultancy ervaren we het al jaren.
De druk van projecten is vaak hoog, je bent veel onderweg en regelmatig van huis.

Iedere minuut die opeens beschikbaar komt vul je handig in (denk je) met nog openstaand werk.
Maar hoe effectief ben je dan nog op het einde van de werkdag als je bijvoorbeeld weer eens een pauzemoment overgeslagen hebt?
Of wanneer je reeds een volle dag hebt gemaakt en ‘s avonds, nog even, de laptop openslaat?

Wat ons verbaasde is dat in geen enkel bedrijf, op uitzonderingen na, de mogelijkheid wordt geboden om even écht tot rust te komen.
Natuurlijk, een pauze moment wordt altijd geboden zodat je kunt gaan lunchen, een rondje wandelen of – als de faciliteiten er zijn – sporten.
Maar een mogelijkheid om in volledige privacy te kunnen rusten en 20 minuten echt te ontspannen en vol energie de rest van de werkdag te vervolgen is er gewoonweg niet. Ook ontbreekt het vaak aan een werkplek waar je echt ongestoord kunt werken aan die belangrijk e-mail of presentatie.

We zijn daarom op zoek gegaan naar een mooi product dat niet alleen voorziet in de behoefte van powernappen, maar ook functioneel is om ongestoord in te kunnen werken. Deze functionaliteiten en meer (denk aan ondersteuning bij burn-out preventie, reintegratie en kolven), hebben we gevonden in de producten van de Finse leverancier GoSleep. Reeds vanaf 2012 worden hun producten ieder jaar weer opnieuw door tienduizenden passagiers gebruikt op diverse vliegvelden wereldwijd.

Kunt u met alle door ons genoemde voorbeelden en toepassingen nog een reden bedenken waarom een BOOZTR voor uw bedrijf niet zou bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van uw medewerkers en/of bezoekers?

groet,
Fabian Otten en Robert-Jan van Embden

BOOZTR - Welkom bij de powernap revolutie!

Een BOOZTR beschikt over de krachtigste eigenschappen die noodzakelijk zijn voor een kwalitatief powernap moment.

Want dankzij de aanwezigheid van een comfortabel matras en het rolscherm geniet u in volledige privacy van een heerlijke powernap.
En dat terwijl u in alle geborgenheid eenvoudig iedere gewenste slaaphouding aan kunt nemen.

De volledig privacy biedende omgeving is ook licht- en geluid reducerend waardoor u ongestoord en volledig ontspannen kunt herstellen.
Een BOOZTR voelt zich overal thuis en is makkelijk te verplaatsen.

Daarnaast zijn uw eigendommen zoals een laptop of schoudertas altijd veilig door de volledig af te sluiten opbergruimte en kunt u naast uzelf ook uw telefoon in de BOOZTR opladen. Een geruststellende gedachte!

BOOZTR: de kant- en klare powernap plek!

Powernappen

Powernappen

De kracht van een powernap is niet te onderschatten. Doe meer in minder tijd, voel uzelf fitter en gezonder en werk beter en langer geconcentreerd.
Slapen

Slapen

Goed slapen, de voordelen zijn eindeloos! Zorg voor herstel van lichaam en geest. Kies voor een BOOZTR als slapen in volledige privacy gewenst is.
Rusten

Rusten

Rusten geeft ontspanning en verlaagt onder andere uw spanningsniveau. Geniet gewoon even van de tijd voor uzelf in volledige privacy! Met een BOOZTR kan het.
Kolven

Kolven

Noodgedwongen kolven in het serverhok, de wc of de auto is voorbij! Een BOOZTR voldoet aan de wensen van de werkende moeder en richtlijnen van het Arbobesluit.
Preventie

Preventie

Een BOOZTR kunt u ook inzetten voor zwangere medewerkers met een verhoogde herstelbehoefte en ter ondersteuning bij burn-out preventie.
Re-integratie

Re-integratie

Werken na een burn-out op therapeutische basis is gericht op herstel. Een BOOZTR ondersteunt uw medewerker(s) bij het in stapjes opbouwen van hun belastbaarheid.
Werken

Werken

Even rustig zitten voor die powerpoint? Bellen? Ook buiten reguliere powernaptijden blijft uw BOOZTR effectief inzetbaar en dat is toch mooi meegenomen!
Reclame

Reclame

Zet een BOOZTR in als stijlvol én functioneel reclame object. Of maak uw medewerkers enthousiast en betrokken met een pakkende foto of tekst!

Wij vinden dat een BOOZTR voor ieder bedrijf bereikbaar moet zijn. Daarom bieden we diverse mogelijkheden tot financiering aan zoals kopen, huren en leasen. Informeer vrijblijvend!

Translate / Language »