Over ons

Als zelfstandig ondernemers werkzaam in de consultancy ervaren we het al jaren. De druk van de projecten waarin we participeren is vaak hoog, we zijn veel onderweg en regelmatig van huis. Het gebeurt regelmatig dat we het spreekwoordelijke gaspedaal (te) vaak (en soms nog dieper) in trappen door bijvoorbeeld de lunchpauze over te slaan en ‘lekker even door te gaan’. Of door ‘s avonds tot in de late/vroege uurtjes in de hotelkamer de laptop open te slaan en nog ‘even die extra werkmeters te maken’ met onvoldoende (kwaliteit van) slaap tot gevolg. Te weinig rustmomenten, te veel stress…

Op vrijwel alle projecten waar we werkzaam zijn geweest, maar ook op onze huidige projecten, zien we dat er steeds meer mogelijkheden worden geboden om te bewegen/sporten en bieden bedrijfskantines ook steeds vaker gezonde(re) lunches. Maar wat ons verbaasde, en nog steeds verbaast, is dat er geen mogelijkheid wordt geboden om even écht tot rust te komen op de werkvloer. Dat kan en moet anders dachten wij! Het moment dat BOOZTR als bedrijf het levenslicht zag 😉 

We zijn daarna meteen op zoek gegaan naar een mooi en functioneel product dat primair zijn toepassing vindt als powernap pod maar ook additionele functies biedt zodat deze voor bedrijven en instellingen breder toepasbaar is. We dachten hierbij bijvoorbeeld aan kolven en werken (laptop gebruiken en bellen).

Deze functionaliteiten en meer (denk aan ondersteuning bij burn-out preventie/reintegratie) hebben we gevonden in de producten van de Finse leverancier GoSleep. Reeds vanaf 2012 worden hun producten ieder jaar weer opnieuw door tienduizenden passagiers gebruikt op diverse vliegvelden wereldwijd.

Hoewel we pas twee jaar onderweg zijn mogen we naast meer dan 25 ziekenhuizen in Nederland ook bijvoorbeeld de Vrije Universiteit van Amsterdam, Nationale Nederlanden en Sherpa (GGZ) tot onze tevreden klanten rekenen.

Wilt u ook op innovatieve wijze het welzijn van uw medewerkers verbeteren? Neem dan contact met ons op. Wij heten u alvast welkom bij de powernap revolutie!

Vriendelijke groet,
Fabian Otten en Robert-Jan van Embden

De kracht van BOOZTR!

Gun uw medewerkers een moment van onbereikbaarheid, ontspanning en herstel door middel van een korte en krachtige powernap!

Dankzij het innovatief ontwerp van onze powernap pods, kunt u bij afwezigheid van een aparte ruimte altijd in volledige privacy genieten van een comfortabel rust- en herstelmoment. Hierbij worden rust en ontspanning verder versterkt doordat licht en geluid van buitenaf worden gereduceerd. .

Hoewel een powernap hip en bijzonder klinkt, is het feitelijk niet veel anders dan het bekende ‘dutje’ thuis op de bank. De grootste troeven die u thuis ervaart, privacy en geborgenheid, vindt u dus (ook) terug in onze powernap pods. Een BOOZTR brengt u terug naar de basis van ontspanning en rust.

Een BOOZTR powernap pod, door gebruikers ook wel liefkozend ‘slaapei’ genoemd, voelt zich overal thuis en is eenvoudig te verplaatsen. Aanvullend is de BOOZTR powernap pod volledig afwasbaar maar ook desinfecteerbaar conform de COVID-19 richtlijnen.

Ten slotte zijn uw kostbare eigendommen zoals een laptop of schoudertas altijd veilig door de volledig af te sluiten opbergruimte en kunt u naast uzelf ook uw smartphone in de powernap pod opladen en een energy boost geven. Een geruststellende gedachte!

Powernappen

Powernappen

De kracht van een powernap is niet te onderschatten. Doe meer in minder tijd, voel uzelf fitter en gezonder en werk beter en langer geconcentreerd.
Slapen

Slapen

Goed slapen, de voordelen zijn eindeloos! Zorg voor herstel van lichaam en geest. Kies voor ons 'slaapei' als slapen in volledige privacy gewenst is.
Rusten

Rusten

Rusten geeft ontspanning en verlaagt onder andere uw spanningsniveau. Geniet even van de tijd voor uzelf in volledige privacy! Met onze powernap pod kan het.
Kolven

Kolven

Noodgedwongen kolven in het serverhok, de wc of de auto is voorbij! Een BOOZTR voldoet aan de wensen van de werkende moeder en richtlijnen van het Arbobesluit.
Preventie

Preventie

Een BOOZTR kunt u ook inzetten voor zwangere medewerkers met een verhoogde herstelbehoefte en ter ondersteuning bij burn-out preventie.
Re-integratie

Re-integratie

Werken na een burn-out op therapeutische basis is gericht op herstel. Een BOOZTR ondersteunt uw medewerker(s) bij het in stapjes opbouwen van hun belastbaarheid.
Werken

Werken

Even rustig zitten voor die powerpoint? Bellen? Ook buiten reguliere powernaptijden blijft uw BOOZTR effectief inzetbaar en dat is toch mooi meegenomen!
Reclame

Reclame

Zet een BOOZTR in als stijlvol én functioneel reclame object. Of maak uw medewerkers enthousiast en betrokken met een pakkende foto of tekst!

Wij vinden dat een BOOZTR voor ieder bedrijf bereikbaar moet zijn. Daarom bieden we diverse mogelijkheden tot financiering aan zoals kopen, huren en leasen. Informeer vrijblijvend!