Over ons

Als zelfstandig ondernemers werkzaam in de consultancy ervaren we het al jaren. De druk van de projecten waarin we participeren is vaak hoog, we zijn veel onderweg en regelmatig van huis. Het gebeurt regelmatig dat we het spreekwoordelijke gaspedaal (te) vaak (en soms nog dieper) in trappen door bijvoorbeeld de lunchpauze over te slaan en ‘lekker even door te gaan’. Of door ‘s avonds tot in de late/vroege uurtjes in de hotelkamer de laptop open te slaan en nog ‘even die extra werkmeters te maken’ met onvoldoende (kwaliteit van) slaap tot gevolg. Te weinig rustmomenten, te veel stress…

Op vrijwel alle projecten waar we werkzaam zijn geweest, maar ook op onze huidige projecten, zien we dat er steeds meer mogelijkheden worden geboden om te bewegen/sporten en bieden bedrijfskantines ook steeds vaker gezonde(re) lunches. Maar wat ons verbaasde, en nog steeds verbaast, is dat er geen mogelijkheid wordt geboden om even écht tot rust te komen op de werkvloer. Dat kan en moet anders dachten wij! Het moment dat BOOZTR als bedrijf het levenslicht zag 😉 

We zijn daarna meteen op zoek gegaan naar een mooi en functioneel product dat primair zijn toepassing vindt als powernap pod maar ook additionele functies biedt zodat deze voor bedrijven en instellingen breder toepasbaar is. We dachten hierbij bijvoorbeeld aan kolven en werken (laptop gebruiken en bellen). 

Deze functionaliteiten en meer (denk aan ondersteuning bij burn-out preventie/reintegratie, kolven en werken), hebben we gevonden in de producten van de Finse leverancier GoSleep. Reeds vanaf 2012 worden hun producten ieder jaar weer opnieuw door tienduizenden passagiers gebruikt op diverse vliegvelden wereldwijd.

Hoewel we pas een jaar onderweg zijn mogen we de Vrije Universiteit van Amsterdam, het Leids Universitair Medisch Centrum en bijvoorbeeld Nationale Nederlanden tot onze tevreden klanten rekenen.

Wilt u ook op innovatieve wijze het welzijn van uw medewerkers verbeteren? Neem dan contact met ons op. Wij heten u alvast welkom bij de powernap revolutie!

Vriendelijke groet,
Fabian Otten en Robert-Jan van Embden

"Dankzij een korte powernap verkrijg je een vorm van herstel waardoor je daarna alerter bent en beter presteert”
"Ik sliep nooit tijdens de nachtdienst, maar dit bevalt me goed en het ligt lekker"
BOOZTR ondersteunt spoedgevallendienst Jessa
Poli Hart+Vaat Centrum van het MUMC gaat powernappen!
Een powernap is bij de VU Amsterdam net zo normaal als studeren!
VU Amsterdam informeert studenten met inspirerende teksten over belang van slaap en rust!
Healthy Workers investeert in gelukkige werknemers!
Vermoeid en toch kwalitatieve zorg moeten leveren?
Het geheim van topsporters om goed te presteren?
Een BOOZTR als stijlvol én functioneel reclame object!
Goed zorgen voor medewerkers die extra aandacht verdienen!
Kolven op de werkvloer; in de auto, wc of archiefruimte?
Risico's reduceren bij onregelmatige werktijden?
Een nieuwe klantbeleving voor uw hotel?
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

De kracht van BOOZTR!

Een BOOZTR beschikt over de krachtigste eigenschappen die noodzakelijk zijn voor een kwalitatief powernap moment.

Dankzij de aanwezigheid van een comfortabel matras en het rolscherm geniet u in volledige privacy van een heerlijke powernap.
En dat terwijl u in alle geborgenheid eenvoudig iedere gewenste slaaphouding aan kunt nemen.

De volledig privacy biedende omgeving is ook licht- en geluid reducerend waardoor u ongestoord en volledig ontspannen kunt herstellen.
Een BOOZTR, door gebruikers ook wel liefkozend slaapei genoemd, voelt zich overal thuis en is makkelijk te verplaatsen.

Daarnaast zijn uw eigendommen zoals een laptop of schoudertas altijd veilig door de volledig af te sluiten opbergruimte en kunt u naast uzelf ook uw telefoon in de powernap pod opladen. Een geruststellende gedachte!

BOOZTR: de kant- en klare powernap plek!

Powernappen

Powernappen

De kracht van een powernap is niet te onderschatten. Doe meer in minder tijd, voel uzelf fitter en gezonder en werk beter en langer geconcentreerd.
Slapen

Slapen

Goed slapen, de voordelen zijn eindeloos! Zorg voor herstel van lichaam en geest. Kies voor ons 'slaapei' als slapen in volledige privacy gewenst is.
Rusten

Rusten

Rusten geeft ontspanning en verlaagt onder andere uw spanningsniveau. Geniet even van de tijd voor uzelf in volledige privacy! Met onze powernap pod kan het.
Kolven

Kolven

Noodgedwongen kolven in het serverhok, de wc of de auto is voorbij! Een BOOZTR voldoet aan de wensen van de werkende moeder en richtlijnen van het Arbobesluit.
Preventie

Preventie

Een BOOZTR kunt u ook inzetten voor zwangere medewerkers met een verhoogde herstelbehoefte en ter ondersteuning bij burn-out preventie.
Re-integratie

Re-integratie

Werken na een burn-out op therapeutische basis is gericht op herstel. Een BOOZTR ondersteunt uw medewerker(s) bij het in stapjes opbouwen van hun belastbaarheid.
Werken

Werken

Even rustig zitten voor die powerpoint? Bellen? Ook buiten reguliere powernaptijden blijft uw BOOZTR effectief inzetbaar en dat is toch mooi meegenomen!
Reclame

Reclame

Zet een BOOZTR in als stijlvol én functioneel reclame object. Of maak uw medewerkers enthousiast en betrokken met een pakkende foto of tekst!

Wij vinden dat een BOOZTR voor ieder bedrijf bereikbaar moet zijn. Daarom bieden we diverse mogelijkheden tot financiering aan zoals kopen, huren en leasen. Informeer vrijblijvend!

Geïnspireerd geraakt?

Ook onderdeel worden van de powernap revolutie?

=> Download dan hier ons product portfolio! <=

Translate / Language »