Als ziekenhuis besteedt u aandacht aan uw artsen en verpleegkundigen die onregelmatige diensten draaien. Want u beseft zich dat uw medewerkers hierdoor een hoger risico op hart- en vaatziekten, diabetes en slaapstoornissen hebben. Niet elk ziekenhuis beschikt over speciale slaapplekken, sommige hebben wel piketkamers maar deze zijn vaak voor OK-personeel en arts-assistenten in opleiding met een bereikbaarheidsdienst. Laat locatie niet langer meer een obstakel zijn! Onze BOOZTRs kunnen overal op uw afdeling worden geplaatst en verplaatst.

BOOZTR powernappen slapen en rusten in de zorg reduceer VIM melding

Het aanbieden van een powernap of rustmoment tijdens een dienst kan uw medewerkers die boost geven die ze nodig hebben om hoogwaardige patiëntenzorg onder druk te blijven leveren. Of het nou gaat om medicatie voorschrijven of verstrekken of een complexe operatie verrichting die moet worden uitgevoerd, u kunt zich als instelling geen grote fouten permitteren.

Een powernap verbetert onder andere alertheid, geheugen en concentratievermogen en reduceert daarmee de kans op een incident en VIM-melding. Bijkomend voordeel: onze BOOZTRs zijn zoveel meer dan alleen een powernap stoel! Buiten de reguliere powernap tijden is de BOOZTR uitstekend geschikt om te rusten, rustig te werken of te bellen.

Onderscheid u van collega instellingen of andere leidinggevenden en zorg nog beter voor uw medewerkers.